Karaktär: Dahlia White.

Plats: Amazonas 2012.

Handling: Wiccanen Dahlia White sitter på en flodbåt som tar henne djupt in i Amazonas regnskog. Tillsammans med sin guide David MacEvanes är hon på väg till platsen där Professor Jeremiah Ford en gång i tiden fann en uråldrig artefakt och satte igång ett händelseförlopp som kom att påverka många människors liv. Det är dock inte professorn som Dahlia är intresserad av utan istället är det någonting annat, någonting betydligt närmare hennes hjärta.

Spelledare:

  • Robert Jonsson

Spelare:

  • Anna Erlandsson som Dahlia White

Setsuna CerasAnna Erlandsson är en lilahårig multinörd och journalist med hjärtat fullt av intersektionell feminism som tidigare även var ordförande för Sverok. I rollspelspoddsammanhang kan du tidigare ha hört henne gästa Svartviken Rollspelspodd då de spelade rollspelet Gudasaga och nu axlar hon rollen som den kraftfulla wiccanen Dahlia White.

Musik:

  • Derek & Brandon Fiechter -The Legend of Eldorado
  • Derek & Brandon Fiechter – Fountain of Youth
  • Derek Fiechter – Lost World
  • Derek & Brandon Fiechter – Mayan Pyramids
  • Derek & Brandon Fiechter – Aztec Temple
  • Derek & Brandon Fiechter – Forgotten Tribe

Övrig musik i avsnittet är gjord av Andreas Lundström.

All musik i avsnittet används med artists/bolags tillåtelse.

Derek & Brandon Fiechter kan du följa på BandCamp och YouTube.

Marcus Linder kan du följa på BandCamp.

Vinjettmusik: Marcus ”m-bit” Linder.

Övrigt

Dahlia White är en karaktär som skapades av Jimmy Jonsson och David MacEvanes av Martin Vesterlund. Händelserna som refereras till i scenariot kring Professor Fords expedition var ursprungligen ett e-postspel som kallades för The Crone, vilket senare sammanfattades i kortromanen Dunkla spår.

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret