Dahlia White II

Karaktär: Dahlia White.

Plats: Amazonas 2012.

Handling: Dahlia White träder in i Ritverias tempel för att söka visdom från de andar som hemsöker pyramiden, men svaren som hon får skänker henne ingen ro…

Spelledare:

  • Robert Jonsson

Spelare:

  • Anna Erlandsson som Dahlia White

Setsuna CerasAnna Erlandsson är en lilahårig multinörd och journalist med hjärtat fullt av intersektionell feminism som tidigare även var ordförande för Sverok. I rollspelspoddsammanhang kan du tidigare ha hört henne gästa Svartviken Rollspelspodd då de spelade rollspelet Gudasaga och nu axlar hon rollen som den kraftfulla wiccanen Dahlia White.

Musik:

  • Atrium Carceri – Catacombs of the Forgotten
  • Derek & Brandon Fiechter – Jungle Princess
  • Atrium Carceri – Unlocking the Seal
  • Lesa Listvy – Obelisk

Övrig musik i avsnittet är gjord av Andreas Lundström.

All musik i avsnittet används med artists/bolags tillåtelse.

Derek & Brandon Fiechter kan du följa på BandCamp och YouTube.

Atrium Carceri och Lesa Listvy ges ut av skivbolaget Cryo Chamber. Du kan följa Cryo Chamber på BandCamp, Facebook och YouTube.

Marcus Linder kan du följa på BandCamp.

Vinjettmusik: Marcus ”m-bit” Linder.

Övrigt

Dahlia White är en karaktär som skapades av Jimmy Jonsson och David MacEvanes av Martin Vesterlund. Händelserna som refereras till i scenariot kring Professor Fords expedition var ursprungligen ett e-postspel som kallades för The Crone, vilket senare sammanfattades i kortromanen Dunkla spår.

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret