De dödas brunn II

Karaktär: Moa Bergström.

Plats: Skvelträsk.

Handling: Moas jakt på de dödas brunn har lett henne till det avlägsna Skelträsk där hon hamnat i en konfrontation med myten såväl som den verkliga Kråkpojken. Efter att återvänt till gamle Mårdhs hem och funnit hans vålnad gav hon honom frid genom att ge ett löfte att hon skulle föra en gammal bok till släkten Stenvik. Frågan är om de är vänner eller fiender?

Spelledare: Robert Jonsson.

Mattiaz FredrikssonSpelare: Mattiaz Fredriksson.

Mattiaz Fredriksson må vara bosatt i Japan men har trots det lämnat intryck bland de svenska rollspelspoddarna som en ur trion bakom Red Moon Roleplaying. Han har även bidragit med texter till nyutgåvan av Den svarta madonnan och Taroticum till KULT: Divinity Lost.

Statistroller: Maria Ruthgård (Markus Fridh) från Smygpodden och Mattias Lundmark (Abraham Grimberg) från Nordnordost.

Musik:

  • God Body Disconnect – The Longer I Dream, the More Disconnected I Become
  • Marcus Linder – instrumental hårdrocksmusik
  • Adrian von Ziegler – Jötunheimr
  • God Body Disconnect – Another Lullaby from the Abyss

God Body Disconnect används med tillåtelse av deras skivbolag CryoChamber. Du kan följa Cryochamber på BandCamp, Facebook och YouTube.

All musik i avsnittet används med respektive artists tillåtelse. Adrian von Ziegler kan du följa på BandCamp, Facebook och YouTube. God Body Disconnect ges ut av skivbolaget CryoChamber. Du kan följa Cryochamber på BandCamp, Facebook och YouTube. Adrian von Ziegler kan du följa på BandCamp, Facebook och YouTube.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret