Blod är tjockare än vatten III

Karaktär: Markus Fridh.

Plats: Skvelträsk.

Handling: Markus är förkrossad av sorg efter att ha funnit sin älskade Hannes död i sin fars hem. Det verkar som om Hannes tagit sig eget liv genom att ha hängt sig, men hur är det möjligt? Sist som de talades vid var Hannes nere i Afrika. Hur kan han vara här nu? Och var är Abraham någonstans? Allt är dock inte nattsvart, utan Markus finner en vän som kan hjälpa honom ställa allt till rätta.

Spelledare: Robert Jonsson.

Maria RuthgårdSpelare: Maria Ruthgård.

Maria Ruthgård är en erfaren rollspelare med en bred palett av olika karaktärer under sitt bälte – allt från de mest oskuldsfulla änglarna till de mesta skrämmande monstren. Hon är även en del av rollspelsfamiljen som driver Smygpodden.

Statistroller: Anna Sandberg (Hannes Storm).

Musik:

  • Adrian von Ziegler – Asgadr
  • Adrian von Ziegler –
  • Adrian von Ziegler – Spirit War
  • Doo Hwan – Styrkan var bara en dröm innan dig

All musik i avsnittet används med respektive artists tillåtelse. God Body Disconnect ges ut av skivbolaget CryoChamber. Du kan följa Cryochamber på BandCamp, Facebook och YouTube.

Adrian von Ziegler kan du följa på BandCamp, Facebook och YouTube.

Doo Hwan kan du följa på Facebook, YouTube, Spotify samt ställen som säljer musik digitalt. Låten Styrkan var bara en dröm innan dig skrevs till Fight for C som du kan läsa mer om på deras Facebook-sida (eller följa på YouTube).

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Fotografiet som har använts till avsnittsbilden är tagen av Johan Kannesten.

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret