De dödas brunn III

Karaktär: Moa Bergström.

Plats: Skvelträsk.

Handling: Moas fann de dödas brunn och för att få insikt i vad för hemligheter som den döljer bestämde sig hon att lyssna på de döda. Efter att hoppat ned i brunnen kände Moa hur hon slog ned i dess botten och hur hon drev in i mörkret. Ljög de döda för henne eller finns det ljus bortom mörkret?

Spelledare: Robert Jonsson.

Mattiaz FredrikssonSpelare: Mattiaz Fredriksson.

Mattiaz Fredriksson må vara bosatt i Japan men har trots det lämnat intryck bland de svenska rollspelspoddarna som en ur trion bakom Red Moon Roleplaying. Han har även bidragit med texter till nyutgåvan av Den svarta madonnan och Taroticum till KULT: Divinity Lost.

Musik:

  • Adrian von Ziegler – Jötunheimr
  • Adrian von Ziegler – Forever Still
  • Adrian von Ziegler – Alpha
  • Adrian von Ziegler – Einherjer
  • God Body Disconnect – The Longer I Dream, the More Disconnected I Become

God Body Disconnect används med tillåtelse av deras skivbolag Cryo Chamber. Du kan följa Cryo Chamber på BandCamp, Facebook och YouTube.

All musik i avsnittet används med respektive artists tillåtelse. Adrian von Ziegler kan du följa på BandCamp, Facebook och YouTube. God Body Disconnect ges ut av skivbolaget CryoChamber. Du kan följa Cryochamber på BandCamp, Facebook och YouTube. Adrian von Ziegler kan du följa på BandCamp, Facebook och YouTube.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret