Kråkpojken I

Karaktär: Sven Stenvik.

Plats: Skvelträsk.

Handling: Den unge pojken Sven Stenvik ville aldrig flytta från sin trygghet i Dorotea. Den  oviljan resulterade i en stor tragedi som lever kvar hos Sven idag: han känner sig oälskad av sina föräldrar och mobbad av Carl-Bertil Grimberg, den enda andra pojken i grannskapet. Det är inte en särskild trevlig vardag, bortsett från drömmarna om fröken Miriam Mårdh. Under en av de mindre trevliga vardagarna så gör Sven ett märkligt fynd djupt in i skogen. Frågan är bara om det är en vän eller en fiende han finner?

Spelledare: Robert Jonsson.

Sven StenvikSpelare: Cecilia Cras.

Cecilia Cras är en fantastiskt rollspelare som är villig att dyka in i det mesta med en smittande entusiasm. Hon strävar efter att skapa ett bättre diskussionsklimat på flera olika rollspelsforum som moderator. Soloäventyret är hennes premiär i poddvärlden.

Musik:

  • Adrian von Ziegler – Night Mist
  • Adrian von Ziegler – Unchallenged
  • God Body Disconnect – Old Feelings Always Return
  • Adrian von Ziegler – Frá Norðri

All musik i avsnittet används med respektive artists tillåtelse.

God Body Disconnect används med tillåtelse av deras skivbolag CryoChamber. Du kan följa Cryochamber på BandCamp, Facebook och YouTube. Adrian von Ziegler kan du följa på BandCamp, Facebook och YouTube.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret