De dödas brunn IV

Karaktär: Moa Bergström.

Plats: Skvelträsk.

Handling: Herr Vråk bär på hemligheter och erbjuder frälsning till byborna i Skvelträsk. Moas möte med honom 2013 har dock gett henne en förståelse att Vråk inte riktigt är den han utger sig för att vara. Det förstärks ytterligare då hon upptäcker att han bär märket för Skogarnas konung. Frågan är bara vad hon ska göra med insikten. Trots allt är Herr Vråk hennes bästa chans om hon någonsin ska hitta hem…

Spelledare: Robert Jonsson.

Mattiaz FredrikssonSpelare: Mattiaz Fredriksson.

Mattiaz Fredriksson må vara bosatt i Japan men har trots det lämnat intryck bland de svenska rollspelspoddarna som en ur trion bakom Red Moon Roleplaying. Han har även bidragit med texter till nyutgåvan av Den svarta madonnan och Taroticum till KULT: Divinity Lost.

Musik:

  • Adrian von Ziegler – Einherjer
  • Adrian von Ziegler – Från dammens djup
  • God Body Disconnect – The Longer I Dream, the More Disconnected I Become
  • Adrian von Ziegler – Trolltooth
  • Adrian von Ziegler – Death Dance
  • Devious – Born in Darkness

God Body Disconnect används med tillåtelse av deras skivbolag Cryo Chamber. Du kan följa Cryo Chamber på BandCamp, Facebook och YouTube.

All musik i avsnittet används med respektive artists tillåtelse. Adrian von Ziegler kan du följa på BandCamp, Facebook och YouTube. God Body Disconnect ges ut av skivbolaget CryoChamber. Du kan följa Cryo Chamber på BandCamp, Facebook och YouTube. Adrian von Ziegler kan du följa på BandCamp, Facebook och YouTube. Devious hittar du på BandCamp.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret