Kråkpojken II

Karaktär: Sven Stenvik.

Plats: Skvelträsk.

Handling: Svens skolkande uppskattades inte alls av hans far och han fick betala priset med riset för sin synd.Livet har dock fortsatt sin gilla gång och en tidig morgon hjälper Sven sin far med att rensa näten. På väg in till frukosten så kan han skymta eld och rök bortifrån fröken Mårdhs gård. Kan Sven och de andra rädda Mårdhs stuga från en tragisk olycka?

Spelledare: Robert Jonsson.

Sven StenvikSpelare: Cecilia Cras.

Cecilia Cras är en fantastiskt rollspelare som är villig att dyka in i det mesta med en smittande entusiasm. Hon strävar efter att skapa ett bättre diskussionsklimat på flera olika rollspelsforum som moderator. Soloäventyret är hennes premiär i poddvärlden.

Musik:

  • Adrian von Ziegler – Night Mist
  • Adrian von Ziegler – Jötunheimr
  • Adrian von Ziegler – Home of Heroes
  • Adrian von Ziegler – Evening Breeze
  • God Body Disconnect – The Longer I Dream, the More Disconnected I Become
  • Jon Lahtinen – Heartbeat of the City

All musik i avsnittet används med respektive artists tillåtelse.

God Body Disconnect används med tillåtelse av deras skivbolag CryoChamber. Du kan följa Cryochamber på BandCamp, Facebook och YouTube. Adrian von Ziegler kan du följa på BandCamp, Facebook och YouTube.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret