Blod är tjockare än vatten II

Karaktär: Markus Fridh.

Plats: Skvelträsk.

Handling: Markus har anlänt till sin fars hem i den norrländska byn Skvelträsk och har undersökt ladugården på tomten. Bortsett från ett mystisk meddelande skrivet på den dammiga rutan på en bil och en kråka med knäckt nacke har hon dock inte funnit mycket som sticker ut. Vad är det med kråkorna som hemsöker honom? Vad väntar på Marcus i bostadshuset?

Spelledare: Robert Jonsson.

Maria RuthgårdSpelare: Maria Ruthgård.

Maria Ruthgård är en erfaren rollspelare med en bred palett av olika karaktärer under sitt bälte – allt från de mest oskuldsfulla änglarna till de mesta skrämmande monstren. Hon är även en del av rollspelsfamiljen som driver Smygpodden.

Statistroller: Mattias Lundmark (Abraham Grimberg).

Musik:

  • Adrian von Ziegler – Frá Norðri
  • God Body Disconnect – Blinding Years
  • Adrian von Ziegler – Spirit War

All musik i avsnittet används med respektive artists tillåtelse.  God Body Disconnect ges ut av skivbolaget CryoChamber. Du kan följa Cryochamber på BandCamp, Facebook och YouTube. Adrian von Ziegler kan du följa på BandCamp, Facebook och YouTube.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Fotografiet som har använts till avsnittsbilden är tagen av Johan Kannesten.

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret