Trollblod #2

Karaktär: Moa Bergström.

Plats: Sandsele och Skvelträsk.

Handling: Minns du Eirs mentor Moa Bergström från Insnöad? I detta avsnitt, året efter Eir spårlöst försvunnit från Umeå, följer vi Moa ut till den norrländska byn Sandsele i jakt på information om platsen De dödas brunn. Som medium är Moa välsignad med gåva att tala med de döda och det gör henne särskilt lämpad till att lägga beslag på brunnens hemligheter. Vad kommer hon egentligen att finna där ute?

Spelledare: Robert Jonsson.

Mattiaz FredrikssonSpelare: Mattiaz Fredriksson.

Mattiaz Fredriksson må vara bosatt i Japan men har trots det lämnat intryck bland de svenska rollspelspoddarna som en ur trion bakom Red Moon Roleplaying. Han har även bidragit med texter till nyutgåvan av Den svarta madonnan och Taroticum till KULT: Divinity Lost.

Statistroller: Wilhelm Person (gamle Mårdh) från Nordnordost och Krister Svanlund (Eir Espensen) från Svartviken Rollspelspodd.

Musik:

  • God Body Disconnect – The Longer I Dream, the More Disconnected I Become
  • Adrian von Ziegler – Beyond the Veil
  • Adrian von Ziegler – Spirit War
  • Adrian von Ziegler – Death Dance
  • God Body Disconnect – Where Our Ghost Disappears

God Body Disconnect används med tillåtelse av deras skivbolag CryoChamber. Du kan följa Cryochamber på BandCamp, Facebook och YouTube.

Musiken från Adrian von Ziegler används med hans tillstånd och du kan följa honom på BandCamp, Facebook och YouTube.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret