Syndaslukaren #24

Karaktär: Hathor/Emma Whitmore/Sarah King.

Plats: Golgata (Sektor U10) och Drömlandskapet.

Handling: Tillsammans med sina följeslagare närmar sig Hathor tornet där Ramón Arraya/Syndaslukaren ska finnas. Men var det verkligen en så bra idé att lämna Aurora i kyrkan? Vem är den mystiska blågrönhåriga kvinna som redan är där och spejar på tornet? Kommer Hathor finna styrkan att bryta sig fri från sitt arv och stoppa Syndaslukaren från att sprida sig från Meenakshi till resten av Golgata – och resten av världen?

PS. Missa inte att lyssna till slutet. Det finns en överraskning där!

Spelledare: Robert Jonsson.

SAgnes Rudbopelare: Agnes Rudbo.

Agnes Rudbo gjorde sin premiär i rollspelspodosfären med ett spektakulärt gästinhopp hos Svartviken Rollspelspodd. Nuförtiden hör du henne som spelare i Tärningen är kastad och som spelledare i Dungeons & Diceappointments. Hon skriver äventyr till Dungeons & Dragons och håller även på att utveckla sitt eget rollspel som närmar sig ett officiellt utannonserande.

Statistroll: Mattiaz Fredriksson.

Musik: Arvid Kongstad, Andreas Lundström, Abstract Assassinator, Jon Lahtinen. Låten Won’t Change a Thing komponerades och framfördes av Daniel Lindberg.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret