Syndaslukaren - Epilog
Karaktär: Aurora.

Plats: Golgata (Sektor U10) och Den röda skogen.

Handling: Syndaslukaren är besegrad, men efterdyningarna pågår fortfarande. Ovetande om farorna därute har den unge oneironauten Aurora funnit den träask som Emma Whitmore en gång i tiden fjättrade Syndaslukaren i. Asken må ha spelat ut sin roll som själsfälla, men det är något med den som Aurora dras till. En familjär känsla. Hon bestämmer sig för att ta reda på vad det är – i alla fall efter hon lyckats ta sig tillbaka till drömvävarna. Problemet är bara att en stor folkmassaverkar ha samlats utanför deras bunker…

Spelledare: Robert Jonsson.

Anneli HeedSpelare: Anneli Heed.

Anneli Heed tog de första stegen in i rollspelens fantastiska värld tidigare i år när hon blev en del av rollspelspodden Sweden rolls. Hon är dock en rutinerad och framgångsrik röstskådespelare som hunnit göra ett avtryck i så vitt skilda franchises som Star Wars och My Little Pony.

Statistroll: Moa Frithiofsson.

Musik & vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret