Syndaslukaren #23I

Karaktär: Hathor/Emma Whitmore/Sarah King.

Plats: Den röda skogen och Golgata (Sektor U10).

Handling: Hathor, Emma Whitmore, Sarah King… Kärt barn har många namn. Kampen mot Syndaslukaren har präglat hennes liv och börjar närma sig sitt klimax, men under ett återbesök i den röda skogen känner hon av sin älskade Jamie Walker. Jakten på honom får henne att avvika från Aurora och Alejandra. Finns det en chans för Hathor att se Jamie igen måste hon ta den, kosta vad det kosta vill…

Spelledare: Robert Jonsson.

SAgnes Rudbopelare: Agnes Rudbo.

Agnes Rudbo gjorde sin premiär i rollspelspodosfären med ett spektakulärt gästinhopp hos Svartviken Rollspelspodd. Nuförtiden hör du henne som spelare i Tärningen är kastad och som spelledare i Dungeons & Diceappointments. Hon skriver äventyr till Dungeons & Dragons och håller även på att utveckla sitt eget rollspel som närmar sig ett officiellt utannonserande.

Musik: Arvid Kongstad, Andreas Lundström, Abstract Assassinator.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret