Syndaslukaren #22

Karaktär: Alejandra Arraya.

Plats: Den röda skogen.

Handling: Alejandra fann sin far död i deras hem och blev alldeles förkrossad. Alejandras enda rot till jordelivetet, hennes klippa, var försvunnen och hon var ensam kvar. I sorgen börjar viskningar höras från den mystiska träasken som hon fann tidigare under dagen. Viskningar kallar på Alejandra och hon känner en lockelse att öppna asken. Kommer hon att motstå viskningarna eller faller hon för dess lockelse?

Spelledare: Robert Jonsson.

Foto: Anna Jenelius.

Spelare: Pernilla Sparrhult.

Om du som rollspelspoddslyssnare tycker att namnet Pernilla Sparrhult låter bekant betyder det troligen att du hört hennes medverkan i Vi Spelar Rollspel eller Tärningen är kastad. Pernilla är en grym spelare som alltid tar med sig stort engagemang, härlig entusiasm och stor inlevelse till sina gästspel.

Statistroll: Mattiaz Fredriksson.

Musik: Andreas Lundström, Abstract Assassinator.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret