Syndaslukaren #21

Karaktär: Alejandra Arraya.

Plats: Golgata (sektor U10).

Handling: Den unga Alejandra har aldrig riktigt känt sig hemma i världen. Hon har aldrig riktigt kunnat göra en koppling till samhället, utan det enda hon verkligen kunde njuta av var naturen men inte ens det fick hon ha kvar. Då mänskligheten gick i Exil från ytan försvann det. Idag är det egentligen bara hennes far Alejandro som håller henne rotad till omvärlden. Hon vet inte vad hon skulle göra om han gick förlorad. Alejandras liv är på väg att förändras drastisk den dag som en mystisk träask kommer in i hennes liv…

Spelledare: Robert Jonsson.

Foto: Anna Jenelius.

Spelare: Pernilla Sparrhult.

Om du som rollspelspoddslyssnare tycker att namnet Pernilla Sparrhult låter bekant betyder det troligen att du hört hennes medverkan i Vi Spelar Rollspel eller Tärningen är kastad. Pernilla är en grym spelare som alltid tar med sig stort engagemang, härlig entusiasm och stor inlevelse till sina gästspel.

Statistroll: Mattiaz Fredriksson.

Musik: Andreas Lundström, Abstract Assassinator.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret