Syndaslukaren #20

Karaktär: Mah Ju.

Plats: Golgata (sektor U10).

Handling: Under ett besök på klubben Black Moon Nirvana träffade Ju Fader Craig Mathias och kunde få tag i informationen hon behövde. Hon tog sig till platsen där den mystiska Dosha befann sig och bestämde sig för att försiktiga närma sig honom, men alla hennes försök att vara diskret verkade var förgäves. Dosha var redan beredd på hennes ankomst…

Spelledare: Robert Jonsson.

Foto av Jan Nordén.

Foto av Jan Nordén.

Spelare: Hjalmar Nordén.

Hjalmar Nordén är en Londonbaserad skådespelare och mångsysslare som sömlöst kan växla mellan det lättsmält humoristiska och det allvarsamt dramatiska. Hjalmar blev känd för den svenska rollspelspubliken genom den prisbelönta rollspelspodden Red Moon Roleplaying som han utgör en tredjedel av.

Musik: Andreas Lundström, Abstract Assassinator.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret