Syndaslukaren #19

Karaktär: Mah Ju.

Plats: Golgata (sektor U10).

Handling: Psykonauten Mah Ju arbetar för den hemliga organisationen Majestic där hon observerar andra psykonauter för att se till att de inte använder sina krafter mot mänskligheten. På sistone har Ju följt spåret av ryssen Dosha som har satt skräck i havet, oavsett var han kommer. Mah har nyss klivit av skeppet i Golgatas hamn dit Dosha har tagit sig och har som plan att ta reda på vad som driver Dosha. Kommer Ju att finna Dosha och hur illa kommer det att gå för henne då hon finner honom?

Spelledare: Robert Jonsson.

Foto av Jan Nordén.

Foto av Jan Nordén.

Spelare: Hjalmar Nordén.

Hjalmar Nordén är en Londonbaserad skådespelare och mångsysslare som sömlöst kan växla mellan det lättsmält humoristiska och det allvarsamt dramatiska. Hjalmar blev känd för den svenska rollspelspubliken genom den prisbelönta rollspelspodden Red Moon Roleplaying som han utgör en tredjedel av.

Musik: Andreas Lundström, Abstract Assassinator.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret