Syndaslukaren #15

Karaktär: Chen Yin.

Plats: Polaris-bassängen (sektor D14).

Handling: Chen Yin är en mästerbrottsling som planerar sin stötar in i minsta detalj och låter andra göra skitgörat. Det är därför som han fått namnet Marionettmästaren eftersom han förredrar att behålla kontroll och styra dem under stöten från sitt eget skepp. Nu står han inför vad som förhoppningsvis är hans sista stöt. GEMA har nyligen kommit över ett eftertraktat föremål som fått designationen Rayburne 13. Kan Marionettmästaren lägga sina vantar på det kommer han kunna lägga pensionera sig. Är detta hans sista stöt?

Spelledare: Robert Jonsson.

Andreas LundströmSpelare: Andreas Lundström.

Andreas Lundström är en man med många strängar på sin lyra med sin medverkan i Tärningen är kastad, Dungeons & Diceappointments och Sweden rolls. Han har även gjort gästspel i flera andra rollspelspoddar och lägger nu till ytterligare en i sin redan stora repertoar. Andreas har dessutom bidragit med sin fantastiska musik till årets poddkalender.

Musik: Andreas Lundström, Abstract Assassinator.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes Podcaster eller via Acast. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret