Syndaslukaren #14

Karaktär: Berhanu.

Plats: Golgata.

Handling: Vad som såg ut att bli ett hemskt utpressningsförsök har istället visat sig bli ett gyllene tillfälle. Kommer Berhanus samvete att låta honom göra vad som krävs för att få den belöning han hungrar efter? Frågan är bara vem den mystiska Hathor egentligen är och vad för hemlöighet hon har i sin lägenhet?

Spelledare: Robert Jonsson.

Moa FrithiofssonSpelare: Moa Frithiofsson.

Moa Frithiofsson är både en duktig illustratör och äventyrskonstruktör (som skrivit scenario till rollspelet Kutulu). Det som hon dock utan tvekan är mest känd för är Svartviken Rollspelspodd, där hon både som spelledare och spelare gillar att ställa till trubbel för andra.

I årets julkalender repriserar Moa rollen som Berhanu ifrån Lamashtus grav som tidigare spelats i Svartviken Rollspelspodd. Du finner avsnittet i samlat format på Bortom-bloggen eller på poddens egna hemsida (länkar återfinns längst ned).

Statistroller: Jelena Petrova (Anna Sandberg), Mei Lin (Kristoffer Warnberg) och Indiana ”Indy” Graves (Krister Svanlund) – samtliga från Svartviken Rollspelpodd.

Musik: Abstract Assassinator, Andreas Lundström, Jon Lahtinen.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes Podcaster eller via Acast. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret