Syndaslukaren #13

Karaktär: Berhanu.

Plats: Golgata.

Handling: Nyligen led Eye of Providence ett svidande nederlag då hälften av deras medlemmar dog i Lamashtus grav, en undervattensgrotta fylld av mardrömmar. En av överlevarna är Berhanu, en man som under hela sitt liv finslipat sin överlevnadsförmåga och agerade snabbt för att komma därifrån. Hans liv får dock en ny vändning den dag som ett meddelande återfinns på hans grafeninterface och uppmanar honom att komma till The Azure Haven. Uppenbarligen är det någon som känner till Berhanus hemligheter, frågan är bara vad denne vill med honom?

Spelledare: Robert Jonsson.

Moa FrithiofssonSpelare: Moa Frithiofsson.

Moa Frithiofsson är både en duktig illustratör och äventyrskonstruktör (som skrivit scenario till rollspelet Kutulu). Det som hon dock utan tvekan är mest känd för är Svartviken Rollspelspodd, där hon både som spelledare och spelare gillar att ställa till trubbel för andra.

I årets julkalender repriserar Moa rollen som Berhanu ifrån Lamashtus grav som tidigare spelats i Svartviken Rollspelspodd. Du finner avsnittet i samlat format på Bortom-bloggen eller på poddens egna hemsida (länkar återfinns längst ned).

Statistroller: Jelena Petrova (Anna Sandberg från Svartviken Rollspelpodd)

Musik: Abstract Assassinator, Andreas Lundström, Jon Lahtinen.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes Podcaster eller via Acast. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret