Syndaslukaren #12

Karaktär: Chan Yueyi.

År: 2016.

Handling: Chan Yueyi utforskar gruvan bakom vattenfallet, innan hon tillsammans med Emma Whitmore och Jamie Walker beger sig mot den gamla jaktstugan. Tillsammans är de redo att möta Syndaslukaren i en konfrontation… eller Emma är det åtminstone. Yuyei däremot verkar vilja tackla situationen mer försiktigt och gör sitt bästa för att samla på sig nog med information för att gå segrande ur konflikten. Kommer Yueyis noggranhet att belönas eller kommer allt att sluta i katastrof?

Spelledare: Robert Jonsson.

Anneli TunbergSpelare: Anneli Tunberg.

Anneli Tunberg är en del av podcasten Vi Spelar Rollspel. Hon har letat sig in i många svenska rollspelares hjärta med sin fantastiska gestaltning av bland annat Urmari i den episka kampanjen Den femte konfluxen.

I årets poddkalender kommer Anneli att reprisera rollen som Chan Yueyi ifrån Hinokouzan som tidigare spelades i Vi Spelar Rollspel.

Musik: Abstract Assassinator, Andreas Lundström, Jon Lahtinen, Arvid Kongstad.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes Podcaster eller via Acast. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret