Syndaslukaren #11

Karaktär: Chan Yueyi.

År: 2016.

Handling: Den ödesdigra dagen i den japanska bergsbyn Nishiawa då Mason Graystone avrättade en man framför Chan Yueyi var en ögonöppnare för henne. Hon visste att det inte längre var möjligt att fortsätta arbeta åt en sådan hänsynslös man utan att själv förändras, så hon sade upp sig, packade väskan och åkte ut i världen för att njuta av vad den hade att erbjuda.

Nu har resorna fört Yueyi till Yosemite Nationalpark där hon njuter av både sällskapet hon reser med och den vackra naturen. Lugnet är dock på väg att ta slut då både ett drömväsen och hennes gamla chef Mason bestämmer sig för att ta ett kliv in i hennes liv.

Spelledare: Robert Jonsson.

Anneli TunbergSpelare: Anneli Tunberg.

Anneli Tunberg är en del av podcasten Vi Spelar Rollspel. Hon har letat sig in i många svenska rollspelares hjärta med sin fantastiska gestaltning av bland annat Urmari i den episka kampanjen Den femte konfluxen.

I årets poddkalender kommer Anneli att reprisera rollen som Chan Yueyi ifrån Hinokouzan som tidigare spelades i Vi Spelar Rollspel.

Musik: Abstract Assassinator, Andreas Lundström, Jon Lahtinen, Arvid Kongstad.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes Podcaster eller via Acast. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret