Syndaslukaren #10

Karaktär: Mason Graystone.

År: 2015.

Handling: Efter att ha samlat på sig ledtrådar från vad som skett på basen bestämmer sig Mason Graystone för att förhöra sin fånge Emma Whitmore om den mystiska träask hon var ute efter. Kan han få reda på vad Emma är ute efter? Kan han övervinna hennes skepsis mot honom och få en allierad? Kommer hans attityd och geni ligga honom till last eller blir det en styrka?

Spelledare: Robert Jonsson.

Axel WidénSpelare: Axel Widén.

Axel Widén är en man som troligen inte behöver en presentation alls, men som trots det får en. Han är känd som den store spelledaren i Vi Spelar Rollspel, en av de första svenska rollspelspoddarna som banade vägen för många andra. Han är även en grym illustratör som du kommer se mer av i nya Bortom (vars layout han även står bakom).

I årets poddkalendern kommer Axel att reprisera rollen som Mason Graystone ifrån Hinokouzan som tidigare spelades i Vi Spelar Rollspel.7

Statistroller: Jehona (Josefin Larsson från Vi Spelar Rollspel) och död vetenskapsman (Filippa Niklasson från Par i Pixlar).

Musik: Andreas Lundström.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes Podcaster eller via Acast. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret