Syndaslukaren #9

Karaktär: Mason Graystone.

År: 2015.

Handling: Mason Graystone är en framstående vetenskapsman och psykonaut på Alphe et Omega Industries. Han besitter en kunskapstörst som tjänat honom väl och gett honom en framstående position inom företaget. Som psykonaut besitter han en förmåga att läsa av föremåls historia genom att hålla i dem. Han samlar dem därför i en hemlig bunker i Japan och försöker läsa av dessa i hopp om att få ännu mer makt.

När Mason är iväg på ett affärsmöte får han ett meddelande från sin högra hand Sergei att någon gjort inbrott, men nu är tillfångatagen. Vem är tjuven? Vad var han ute efter? Det är två frågor som Mason vill ha svar på från fången då han nu återvänder till basen med helikopter.

Spelledare: Robert Jonsson.

Axel WidénSpelare: Axel Widén.

Axel Widén är en man som troligen inte behöver en presentation alls, men som trots det får en. Han är känd som den store spelledaren i Vi Spelar Rollspel, en av de första svenska rollspelspoddarna som banade vägen för många andra. Han är även en grym illustratör som du kommer se mer av i nya Bortom (vars layout han även står bakom).

I årets poddkalendern kommer Axel att reprisera rollen som Mason Graystone ifrån Hinokouzan som tidigare spelades i Vi Spelar Rollspel.

Musik: Andreas Lundström.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes Podcaster eller via Acast. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret