Syndaslukaren #16

Karaktär: Chen Yin.

Plats: Polaris-bassängen (sektor D14).

Handling: Mästerbrottslingen Chen Yin har planerat en stöld mot en av GEMA:s hemliga baser för att stjäla ett extremt värdefullt föremål som gick under designationen Rayburne 13. Från sitt skepp leder han operationen som lyckat tagit sig in i valvet och ska äntligen lägga beslag på Rayburne 13, men vad är det för något de stjäl? Kommer de att få med sig föremålet och undslippa GEMA:s säkerhetspersonal på väg ut?

Spelledare: Robert Jonsson.

Andreas LundströmSpelare: Andreas Lundström.

Andreas Lundström är en man med många strängar på sin lyra med sin medverkan i Tärningen är kastad, Dungeons & Diceappointments och Sweden rolls. Han har även gjort gästspel i flera andra rollspelspoddar och lägger nu till ytterligare en i sin redan stora repertoar. Andreas har dessutom bidragit med sin fantastiska musik till årets poddkalender.

Musik: Andreas Lundström.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes Podcaster eller via Acast. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret