MylingSpel firar att de nått 200 fans på sin Facebook-sida med tre tävlingar där du kan vinna fina priser.

I den första tävlingen gäller det att skriva något till Skuggornas mästare, En Garde! III, Pirater!, Bortom eller Leviathan. Det kan till exempel vara ett scenario, en äventyrsplats, en organisation/berättarperson eller ett större fordon. Första priset är riktigt grymt: vinnaren får bland annat välja mellan Skuggornas mästare eller Leviathan i en lyxig box tillsammans med kortlek, rollformulär och tärningar.

Den andra tävlingen är för den som är duktig på att måla eller fotografera. Vinnaren får välja mellan att få sitt tävlingsbidrag upptryckt på duk eller få bild på sig själv eller en älskad avmålad av en av våra konstnärer och intryckt i ett av våra spelsupplement.

Tävling nummer tre är enkel att delta i. Gå in på följande länk, svara på några enkät- och tävlingsfrågor. Sedan är du med i tävlingen. Första pris är en komplett samling av PDF:er till ett av MylingSpels rollspel.

Det låter väl trevligt? Jag tycker definitivt du ska delta i tävlingen. Du finner mer information om den här.