Ett nytt rekordlångt avsnitt av Bortom: Bortom är här! Robert talar med Calle Odhnoff om Leviathans släpp och diskuterar sina intryck om både boken och GothCon. De kan inte riktigt hålla sig till manuset utan glider även över till att tala om framtiden för spelet.

Utöver det medverkar John A. Jonsson vid två tillfällen. Först i en gammal upphittad fil som spelades in för 1½ år sedan då han nyss testat bas- och karaktärsskapandet med sin spelgrupp. Sedan i ett inslag där vi tar farväl av honom som arrangör på GothCon. Han berättar lite om sina erfarenheter under åren och om sitt nya rollspel Förbannad.

Ljudkvalitén är lite sisådär. Dels har jag inte kommit riktigt överrens med inspelningsutrustningen sedan Skype ändrade om sitt API, dels att Calles mikrofon blev lite skrällig (han kollar dock på nya lösningar inför kommande avsnitt).