Rubriken på denna post är densamma som titeln på den artikel som nyligen blev klar. Tanken är att den ska skickas in till Fenix och publiceras där. Nu är den i alla fall hos Mindless Gaming, men jag har inte fått något svar från Daniel ännu hur han vill göra med den.

Artikeln tar i alla fall upp en gammal gudinna och hur dyrkan kring henne uppstod. Därefter presenterar den två sekter med helt olika syn på vad hon står för som är redo att använda i dina berättelser. På tal om berättelser så finns det givetvis ett berättelsefrö som förhoppningsvis ger dig en idé på hur du kan använda det i spel.

För er som hängt med från In the Dark så låter namnet Daniel Renfana säkert bekant. Han skrev nämligen modulen om den fantasieggande staden Vast som låg belägen i en annan värld. Till den här artikeln har han bidragit med illustrationer, vilket blir hans första officiella bilder för Bortom.

Fler bilder är dock redan tecknade och kommer att dyka upp i takt med modulerna blir färdig. Bara jag får arslet ur vagnen så… 😛