Själv fick jag förvånansvärt mycket gjort. Jag har äntligen blivit klar med redigeringen av de sista texterna till Noas sista drag. De är nu ivägskickade till Marie för korrekturläsning. Ett steg närmare färdigställandet av berättelsen. Nu är det bara lite kvar…

Ett speltest av Den fjärde kolonnen gjordes i fredags och gav värdefull data. Som vanligt drogs vi med problemet att berättelsen var för lång, vilket är lite av ett universellt problem för alla Bortoms konventberättelser. Eller så är det mina berättarstil som ställer till det. 😉

Jag har dock låtit det vara sedan speltest för att sjunka in, innan jag sätter mig och går igenom all data som jag fick. Det sker förhoppningsvis under veckan.

Huvudsaken är dock att berättelsen håller en god klass, vilket speltestet bekräftar även om vi fick stressa igenom den andra akten för att hinna klart med det. Troligen kommer det mesta behållas för berättelsen som släpps på nätet, men vi bör nog se till att strama upp det hårdare inför konventet. Jag ska diskutera saken närmare med John om det när jag kommer igång med redigerandet.