Diana Hunter spelas av Kristoffer Warnberg

Karaktär: Diana Hunter.

Plats: Alaska.

Handling: Diana Hunter är en kvinna som söker efter ett bättre liv. Hennes existentiella reflektioner över livet har fört henne ut i Alaskas vildmark där hon nu springer för sitt liv från den jägare som är efter henne…

Spelledare: Robert Jonsson.

Kristoffer WarnbergSpelare: Kristoffer Warnberg.

Kristoffer Warnberg utgör en fjärdedel av Svartviken Rollspelspodd, men det är långt ifrån hans enda claim to fame. Han är en duktig rollspelskonstruktör som ligger bakom Gudasaga och det kommande Skrômt. Som om inte det vore nog är han även en tredjedel av rollspelsförlaget Bläckfisk Förlag.

Musik: Jon Lahtinen, Arvid Kongstad och Andreas Lundström. Låten Arp Ascent gjordes av DivKid och du finner honom både på Facebook och YouTube.

Vinjettmusik: Robert Jonsson.

Övrigt

Insnöad presenteras i samarbete med Svartviken Rollspelspodd. Du finner dem på deras hemsida, Facebook och Instagram. Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret