Eir Espensen spelas av Krister Svanlund.

Karaktär: Eir Espensen.

Plats: Umeå.

Handling: Eir Espensen är en norsk läkarstudent som just nu håller på att avsluta sin utbildning och påbörja sin anställning hos Alpha Eet Omega Industries. Men hennes intellektuella förmåga är inte det enda som är speciellt med henne, utan hon har nyligen insett att hon besitter en förmåga – en förmåga som kommer visa sig vara en förbannelse.

Spelledare: Robert Jonsson.

Krister SvanlundSpelare: Krister Svanlund.

Krister Svanlund utgör en fjärdedel av Svartviken Rollspelspodd och är just nu deras spelledare där han leder de andra genom fantasykampanjen Ahea. Krister var även delansvarig för att anordna Poddrummet på årets GothCon där många roliga poddar spelades in.

Statistroll: Mattiaz Fredriksson.

Musik: Jon Lahtinen, Arvid Kongstad och Andreas Lundström. Låten Arp Ascent gjordes av DivKid och du finner honom både på Facebook och YouTube, CARPenter Chase skapades och framfördes av Gabrielle de Bourg och  Gläns över sjö och strand är framförd av Mimmi Rosendahl.

Vinjettmusik: Robert Jonsson.

Övrigt

Insnöad presenteras i samarbete med Svartviken Rollspelspodd. Du finner dem på deras hemsida, Facebook och Instagram. Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret