Bjarne Losnedahl spelas av Anna Sandberg.

Karaktär: Bjarne Losnedahl.

Plats: Oslo.

Handling: Bjarne Losnedahl är en duktig vaktmästare som föredrar att spendera kvällarna på krogen tillsammans med sina vänner. Allt förändras dock den kvällen då han får syn på en vacker kvinna och får med sig henne hem…

Spelledare: Robert Jonsson.

Anna SandbergSpelare: Anna Sandberg.

Anna Sandberg utgör en fjärdedel av Svartviken Rollspelspodd och har där gestaltat flera intressanta karaktärer, allt från grävande journalister till arvtagare med magiska krafter. Anna har även en stor förkärlek för lajv, historiskt återskapande och andra ställen där man får ursäkt att sy häftiga kostymer och utforska karaktärers djup.

Musik: Jon Lahtinen, Arvid Kongstad och Andreas Lundström. Låten Arp Ascent gjordes av DivKid och du finner honom både på Facebook och YouTube.

Vinjettmusik: Robert Jonsson.

Övrigt

Insnöad presenteras i samarbete med Svartviken Rollspelspodd. Du finner dem på deras hemsida, Facebook och Instagram. Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret