Liv Raske spelas av Moa Frithiofsson.

Karaktär: Liv Raske.

Plats: Alperna.

Handling: Liv Raske är en professionell snowboardåkerska som är på träningsläger i Alperna och ställs där inför sin rival Marit, vilket slutar i en total katastrof som lämnar Liv i en situation hon inte var redo för.

Spelledare: Robert Jonsson.

Moa FrithiofssonSpelare: Moa Frithiofsson.

Moa Frithiofsson är både en duktig illustratör och äventyrskonstruktör (som skrivit scenario till rollspelet Kutulu). Det som hon dock utan tvekan är mest känd för är Svartviken Rollspelspodd, där hon både som spelledare och spelare gillar att ställa till trubbel för andra.

Musik: Arvid Kongstad, Abstract Assassinator och Andreas Lundström. Låten Arp Ascent gjordes av DivKid och du finner honom både på Facebook och YouTube.

Vinjettmusik: Robert Jonsson.

Övrigt

Insnöad presenteras i samarbete med Svartviken Rollspelspodd. Du finner dem på deras hemsida, Facebook och Instagram. Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes, Podcaster, Acast eller andra poddappar. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret