Syndaslukaren #6

Karaktär: Hayden.

År: 2011.

Handling: Den nyutexaminerade fotojournalisten Hayden hade begett sig in i Yosemite Nationalpark tillsammans med sin partner River. Efter att ha mött en mystisk man och haft en obehaglig mardröm har det dock varit en behaglig resa, särskilt då de fann den undangömda gläntan med ett orört och vacker vattenfall.

Efter ett kort besök från den mystiska mannen, eller Jamie Walker som han presenterade sig som, kunde paret koppla av och mysa tills det blev dags att sova. Efter några timmars sömn vaknade dock Hayden upp i tältet och allt kändes fel. Då Hayden kikade ut ur tältet såg hon att tältet hade flyttats till en dimmig skogsstig. Är det på riktigt eller en mardröm hon befinner sig i? Var är hon?

Spelledare: Robert Jonsson.

Gabrielle De BourgSpelare: Gabrielle De Bourg.

Gabrielle De Bourg är känd för sitt arbete som QueerNördarnas ordförande och som flitig rollspelsskribent, prisbelönt för sina insatser på båda områdena. Hon vurmar för skräck, åttiotalsnostalgi och Cthulhu, något som märkts i både hennes verk och gästspelledande i flera svenska rollspelspoddar.

Musik: Andreas Lundström, Jon Lahtinen.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes Podcaster eller via Acast. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret