Syndaslukaren #5

Karaktär: Hayden.

År: 2011.

Handling: Den nyutexaminerade fotojournalisten Hayden beskriver sig själv som en stadsråtta, men trots det tvekade hon aldrig att bege sig till Yosemite Nationalpark när hennes älskade partner River frågade henne. Tillsammans har de nu rest med bil till skogsmarkerna och parkerat på området. Hayden är lite nervös för alla förberedelserna kring skogen, men vad gör det då man är med någon man älskar? Dessutom är det här ett utmärkt tillfälle att bredda sin fotoportfölj med vackra foton. Det här ska nog gå bra trots allt…

Spelledare: Robert Jonsson.

Gabrielle De BourgSpelare: Gabrielle De Bourg.

Gabrielle De Bourg är känd för sitt arbete som QueerNördarnas ordförande och som flitig rollspelsskribent, prisbelönt för sina insatser på båda områdena. Hon vurmar för skräck, åttiotalsnostalgi och Cthulhu, något som märkts i både hennes verk och gästspelledande i flera svenska rollspelspoddar.

Musik: Andreas Lundström, Jon Lahtinen.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

Soloäventyret går att prenumerera på via iTunes Podcaster eller via Acast. Du kan även använda nedanstående sätt att prenumerera på podcasten.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret