Syndaslukaren #4

Karaktär: Ramón Arraya.

År: 2002.

Handling: Ramón Arraya skickades till Arkwright Correctional Facility för att förhöra fången Christopher King. Väl på plats möttes den unge Ordensmedlemmen av en gåtfull man som förtäljde honom om dolda sanningar och galenskap. I slutänden sträckte Christopher ut sin hand till Ramón för att visa exakt var han vandrade. Ramón fattade handen då han var säker på sin egen Gudstro. I nästa ögonblicket svartnade allt och nu då avsnittet börjar vaknar han upp. Frågan är bara var han befinner sig någonstans?

Spelledare: Robert Jonsson.

Mattiaz FredrikssonSpelare: Mattiaz Fredriksson.

Mattiaz Fredriksson må vara bosatt i Japan men har trots det lämnat intryck bland de svenska rollspelspoddarna som en ur trion bakom Red Moon Roleplaying. Han har även bidragit med texter till nyutgåvan av Den svarta madonnan och Taroticum till KULT: Divinity Lost.

Musik: Abstract Assassinator, Andreas Lundström, Jon Lahtinen.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

I väntan på att iTunes ska lägga upp Soloäventyret (just nu är den under review) kan du prenumerera på den via manuell feed eller via Feedburner.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret