Syndaslukaren #3

Karaktär: Ramón Arraya.

År: 2002.

Handling: Ramón Arraya drogs in i gänglivet som ung och gick med i gänget Garduñas. Gänglivet ledde honom till ett liv som kriminell. Det bästa som skedde i hans liv var när han arresterades och dömdes till fängelset, ty där fann han Gud. Hans hängivna tro uppmärksammades av Fader James Lee Milton som värvade honom till Orden, de hängivna kristna som arbetade mot Lucifers korruption av världen.

Tack vare Orden har Ramón fått ett nytt syfte med sitt liv och står nu vid porten för att bli en av de utvalda Ordensoldaterna. Det enda han behöver göra är att bege sig till Arkwright Correctional Facility för att förhöra fången Christopher King.

Spelledare: Robert Jonsson.

Mattiaz FredrikssonSpelare: Mattiaz Fredriksson.

Mattiaz Fredriksson må vara bosatt i Japan men har trots det lämnat intryck bland de svenska rollspelspoddarna som en ur trion bakom Red Moon Roleplaying. Han har även bidragit med texter till nyutgåvan av Den svarta madonnan och Taroticum till KULT: Divinity Lost.

Musik: Abstract Assassinator, Andreas Lundström, Jon Lahtinen.

Vinjettmusik: Andreas Lundström.

Övrigt

I väntan på att iTunes ska lägga upp Soloäventyret (just nu är den under review) kan du prenumerera på den via manuell feed eller via Feedburner.

Manuell feed: https://bortom.nu/category/soloaventyret/feed/
Feedburner: http://feeds.feedburner.com/soloaventyret