Krigshjälten Malcolm Chrenshaw.

Malcolm tjänstgjorde tidigt i sin karriär under örlogskapten Volkov. Han gjprde sig ett namn som framstående pilot och blev posterad ombord Leviathan vid krigsskedets början. Han har under kriget visat sin skicklighet genom att leda sina piloter till seger efter seger. Med sitt goda utseende blev han även ansiktet på GEMA:s värvningsaffischer.

Karaktärsdrag

  • Avslappnad: Malcolm har bemästrat rädslan över döden och det ger honom ett avslappnat sätt privat.
  • Disciplinerad: Som stridspilot besitter Malcolm en oerhörd disciplin och fokus, något som även spiller över till hans vardagsliv.
  • Positiv: Det sägs att Malcolm inte kan bli arg eller ledsen. Det är lögn. Sanningen är att han inte kan sluta le medan han blir det.

Drivkrafter

Malcolm är en trogen GEMA-soldat som vill tjäna organisationen och rädda människoliv. Den mahariska fienden är oroväckande och han vill göra sitt bästa för att stoppa den. Samtidigt är han, på ett personligt plan, förälskad i Jessica Capshaw och involverad i ett förhållande med henne.