Krigshjälten Jing Xun.

Xun är en person som bemöter allt med ett leende eller skämt. Han är en sann MacGuyver som kan laga allt utan större problem. Xun började sin militära karriär efter att ha arresterats för mindre brott. Han tjänstgjorde ombord på Behemoth vid det första mahariska anfallet, där hans exemplariskt uppträdande och otroliga kunnande gjorde att besättningen hann evakueras. Tack vare sina handlingar blev Xun erbjuden positionen som teknisk chef för Leviathan och tackade ja.

Karaktärsdrag

  • Avslappnad: Xun har alltid en avslappnad attityd till situationer: inget blir bättre med prestige.
  • Flexibel: Xun har lärt sig att alltid anpassa sig till rådande situationer och har inga problem med att tvära förändringar sker.
  • Humoristisk: Xun gillar att blanda in humor i vardagen, men den är ofta av sarkastisk natur och kan bli lite för mycket för andra.

Drivkrafter

Xun har alltid varit en man som drivits av att göra det som han själv tycker det är kul. Först i och med Behemoths förstörelse väcktes den pliktkänsla han nu känner. Han vill bidra med någonting till samhället, vilket är varför han sätter stor stolthet i att vara Leviathans chefsmekaniker.