Nu är det klart att nästa Bortom-bok som släpps är Kolonnerna. Tina Engström har gjort ett omslag till boken (tryck på bilden om ni vill se den i en högre upplösning) och sitter nu med sättningen av den. Tanken är att ni kommer kunna beställa den från MylingSpels butik under december, alltså alldeles lagom för julens önskelistor.

Följande information finns tillgänglig från MylingSpels hemsida om boken:

Kolonnerna är två berättelser som kan spelas separata eller tillsammans. Den fjärde kolonnen handlar om några Faith-agenter som utreder ett hemskt ritualmord och ett par utredare ur The Society of Metaphysical Research som kommer över en mystisk ockult bok. De två gruppernas olika intriger vävs snart samman och leder dem ut i vildmarken i jakten på svar.

18 år senare utspelar sig Den femte kolonnen där ett par medlemmar från organisationen Skuggstaten anländer till en övergiven stad i Alaska. De är där för att finna den försvunna kvinnan Jordy Chase som kan hjälpa organisation i sitt mål att öppna mänsklighetens ögon. Spåren efter Jordy visar sig leda långt ned under jorden.

Innehåll

 

  • Boken kommer att innehålla följande:
  • Två kompletta berättelser med flertalet speldokument.
  • En översiktlig beskrivning av städerna Clarksville och Winetka.
  • Tips om hur ni spelar de två berättelserna med samma karaktärer.
  • Introduktionen till Tystnaden, början till slutet av metaplotten till Bortom: Lögnens slöja.
  • Ett nytt övernaturligt väsen som går att använda i egna berättelser.
  • För att använda denna bok behöver du Bortom: Lögnens slöja.

Boken

Själva boken är tryckt i formatet crown quarto (något mindre än A4) med mjukpärm. Inlagan är svartvit och ligger på cirka 90 sidor. Hela boken är digitaltryckt.

Anakronismer, som först var tänkt att släppas till december, kommer troligen ut under början av nästa år.