Daniel Thollin har för tillfället extremt mycket på sitt skrivbord – allt från flådiga utländska uppdrag till sina egna projekt. Det har gjort att jag varit tvungen att söka efter en ny illustratör som kan axla bördan han burit. Intressant förde det mig tillbaka där Bortom började. Vi välkomnar alltså Reine Rosenberg tillbaka till vår värld.

Hans första uppdrag kommer vara till huvudboken Gaias hjärta och berättelsen Anakronismer.Vad sa du? Ville du ha ett smakprov från Reines arbete? Klart du får!

PS. Vi har dock inte sett Thollins verk för sista gången. Det finns fortfarande ett flertalet illustrationer gjorda som kommer dyka upp i kommande moduler.

PSS. Kolla förresten Thollins serie 1000 ögon som är Lovecraft-inspirerad och utspelar sig i Uppsala. Han illustrerar den tillsammans med Jonas Anderson, en man som givetvis bidragit med några illustrationer till kommande Gaias hjärta.