Ja, i morgon åker jag iväg till LinCon för att ta hand om en sak, Kräftfeber. Det ska bli roligt att kolla in ett nytt konvent, men samtidigt väldigt nervöst. Varför? För att jag har väldigt dåligt lokalsinne och har aldrig varit Linköping förut. Med andra ord, risken att villa bort mig är stor. 😛

Men jag är optimistisk och tror att det löser sig. Fördelen med konventet är att jag är betydligt mer Kräftfeber än vad jag var med Den femte kolonnen. Då blir det enklare att komma dit med större självförtroende. I och för sig, gick Den femte kolonnen väldigt bra på GothCon så jag var väl fläckad av misslyckade speltest.

Nåja, Kräftfeber led inte av det i alla fall utan jag ser fram emot att få leda det. Hur kan man inte göra det då ett lag väljer göra en ordvits på berättelsen då de anmäler sig. Vad det var? Jag lovar att avslöja det då jag återkommer. Ni kan ju alltid gissa i kommentarerna tills dess… 😉