Så var det klart! Bortom: Lögnens slöja kommer att ha ett arrangemang med på nästa års GothCon, precis som tidigare år alltså. I år presenterar vi dock en helt fristående berättelse som kallas för Den femte kolonnen. För er som gillar dataspel som Silent Hill & Resident Evil och filmer som The Descent & The Cave kommer berättelsen falla i smaken.

För er som vill veta mer, klicka på länken nedan så får ni läsa synopsisen från den kommande GothCon-foldern.

Gabriel West såg ut över oljeplattformen då helikoptern gick in för landning. Plattformen var övergiven sedan flera år, då de sista invånarna flyttat. Traktens naturresurser hade tagit slut och då hade det inte funnits något kvar att försörja sig på. Den ödslighet området nu präglades av lämpade sig väl för dem som sökte undkomma vakande ögon. Jordy Chase var en av dem.

Gabriel var här tillsammans med sin grupp för hennes skull. Det krävdes en särskild sorts begåvning att få två fraktioner som hatade varandra att båda betrakta henne som förrädare. Just den begåvningen var vad Gabriel behövde och var skälet till att de var här. Någonstans därute fanns Jordy och med hennes hjälp skulle han bereda vägen för Skuggstaten…

Vi kommer behöva fler berättare som hjälper oss att spelleda, så intresserade kan med fördel höra av sig till mig. Skriv gärna en notis i tråden på forumet eller skicka mig ett PM om du är intresserad.