Så här ser framsidan på Bortom: Lögnens slöja ut:

Omslag för Bortom: Lögnens slöja

Omslaget är målat av Tomas Arfert, ett namn välkänt hos svenska rollspelare. Han tecknade illustraterade en gång i tiden rollspel som Drakar och Demoner och Kult. Han är idag en av männen bakom Sagagames som skapat rollspelen Saga och Parallel Worlds.

För mig är det personligt väldigt roligt att få honom som omslagsillustratör med tanke på att jag som yngre verkligen gillade hans bilder i Kult (det gör jag för övrigt fortfarande…).

Omslaget är taget från berättelsen som utspelar sig innanför rollspelets pärmar och är därmed tecknat för just det syftet. Jag har tidigare visa en bild på Daniel Darwin, så då jag säger att huset på omslaget är hans kan ni säkert lägga ihop ett och ett. 😉

Vill du säga vad du tycker om omslaget? Gör det här!

PS. Eventuellt kan några små justeringar komma att göras på omslaget, men knappast några omvälvande sådana.