Ja, det är så oktober har känts för mig och varför bloggen varit så tyst. Sjukdom, stress och studier har präglat mitt liv – och då allt tillsammans. Nu känns plötsligt allt mycket bättre. Varför? Jo, Bortom har skickats ut ur Sverige och iväg mot tryckeriet! Dags att ta fram bubbelvattnet!

Följande är taget från Mindless Gamings hemsida:

Efter mycket om och men har nu Bortom: Lögnens slöja äntligen gått iväg till tryckeriet och går allt enligt planerna ska spelet vara i butiekrna (sic!) lagom till julhandeln.

Själva den 112-sidiga boken blir inbunden med hårdpärm och i formatet US letter.

Mer information om spelet kommer upp inom kort. Tills dess får ni hålla till godo med vårt forum.

Arbetet har pågått under lång tid och det har varit en hel del dragkamp om hur saker och ting ska se ut. I slutänden har det dock gett ett resultat som jag är väldigt nöjd med. Tina Engström, som ligger bakom layouten, har gjort ett mycket gott jobb om jag får säga det själv. Spelet både är och ser bättre ut än någonsin tidigare. Nu är det bara att vänta på att julen närmar sig… 😉