Jag menar inte godispåsen, utan snarare bitar från Bortoms utveckling.

Sättningen flyter på och har jag räknat rätt hur sidorna i mitt manus har förökat sig i förhållande gentemot sättningen så har boken satts till hälften. Det senaste kapitlet som layoutaren Tina Engström satte var kampanjvärlden. Det betyder att det bara är tre kapitel kvar nu.

Det sista kapitlet är Karma, introduktionsberättelsen, där karaktärerna ställs inför en obehaglig situation där deras vardag kommer skakas om rejält. Alla stämningstexter i Lögnens slöja bygger faktiskt upp emot Karma på ett eller annat sätt. Det blir som en röd tråd genom hela boken. Till skillnad från de två andra kapitlen kan detta ta lite mer tid att sätta med tanke på antalet bilder och rutor som finns i det.

Annars är det senaste jag arbetat på Visioner och fantasier. Jag hade ett möte med några ur min speltestgrupp i fredags för att diskutera en del av materialet jag skrivit i manuset. Resultatet? Massor med intressant feedback till modulen som ska gås igenom. En del nya saker läggs till, medan det sker en del revideringar av det redan skrivna.

Slutligen skriver jag nu på en kort berättelse som jag kallar för Kräftfeber. Anledningen är ett spelmöte som troligen ska hållas under nästa helg, som är lite speciellt. Varför det är speciellt? Tja, jag återkommer med mer information senare. Kanske till och med en hint om vad kräftfebern egentligen är… 😉