EpilogueDet är dags för ännu en seriestripp! Epilogue är tecknad och skapad av Arvid Kongstad, en person som jag lärde känna under In the Dark-tiden. Faktum var att han tecknade den här serien (och några andra strippar) redan då, men när den dåvarande sajten hackades och jag gick in i arbetet med det som blev Bortom, blev de liggande på min hårddisk. Nu är det dock tänkt att publiceras på bloggen.

Epilogue är för mig både mörk och sorglig på ett sätt som jag känner passar in på den vardagskänsla som jag talat om tidigare för Bortom. Till skillnad från Arvids övriga strippar är den här en rätt rak berättelse, utan de tunga surrealistiska inslagen som annars präglar hans still.

Arvid har tecknat allt själv och skrivit manus. Det som jag gjort är att ta hans tuschade original och skapat klara kontraster i dem samt givetvis textat dem. Jag hoppas ni gillar serien – fler verk av Ahrvid kommer att dyka upp i framtiden.

Har ni åsikter eller önskar diskutera strippen? Kolla in vårt forum eller skriv en kommentar nedan!