Arbetet med Visioner och fantasier fortsätter. Ironiskt nog sitter jag och skriver på nattetiden, något jag inte kunnat göra på väldigt länge. Förr skrev jag alltid på natten, men sedan, av okänd anledning, skiftade det åt förmiddagarna istället. Antagligen beror det senaste skiftet på att jag påbörjat mina studier igen, även om det inte påverkat dygnsrytmen (har en obehaglig ryggvärk som jag vaknar av varje morgon).

I alla fall, jag har skrivit nästan 1½ sida på Visioner och fantasier under kvällen/natten. Lyckligtvis är det på den del där jag tidigare haft total skrivblockering och som fått mig att inte kunna skriva på modulen tidigare. Nu har jag dock skrivit fyra femtedelar av den och snart är det stycket borta. Vilket stycket var? Det om människans fem sinnen.

Sammanlagt ligger manuset på 30 sidor (+18 sidor för Skräckens tre ansikten), men det finns mycket klotteranteckningar i dokumentet så det är egentligen mindre text än de nämnda sidorna. Det finns dock en hel del kvar att skriva, varav inget till det tredje kapitlet är inkluderat ännu. Av det skälet kommer jag behöva klippa bort arketyperna från modulen. De var tänkt som en hjälpmall för aktörer att skapa sina karaktärer kring då de hade dåligt med idéer. Troligen kommer jag lägga upp dem på nätet för nedladdning i samband med släppet av Lögnens slöja.

Nåja, nu tror jag att till och med jag bör gå och lägga mig. Det börjar bli tungt att hålla ögonlocken öppna. 😉