Bortom är på väg tillbaka till tryckpressarna! Som jag skrev i en tidigare post, arbetade jag för att sammanställa presentationsmaterial för rollspelet. Jag skickade iväg det under juni och fick snabbt kontakt med förlaget Mindless Gaming. De var mycket intresserade av Bortom och efter diskussioner om det så visade det sig att ett samarbete inte bara var möjligt, utan något som vi båda ville.

Tidigare i dag tillkännagjorde Mindless Gaming denna nyhet på sitt forum. De skrev så här:

Sedan skulle jag också vilja göra alla uppmärksamma på att vi har ingått ett avtal med författaren till rollspelet Bortom, Robert Jonsson, och kommer att ge ut det spelet någon gång under hösten i år. Vi har lagt upp plats på forumet här för diskussioner angående spelet och mer information om själva produkten kommer efter hand. Fråga dock gärna om ni undrar något.

Nyheten är väldigt befriande för mig. Allt är tillbaka på rätt spår igen, men det är inte det som glädjer mig mest. Det är förlagets tilltro på spelet. Mindless Gaming förstår vad jag vill med Bortom och de tror på konceptet. Jag känner ett helt annat stöd nu, än vad jag gjorde på Alltid Attack Förlag. Inget ont om dem, men det brinnande engagemanget som Mindless Gaming har för Bortom (och rollspel överhuvudtaget) saknades tidigare. Så när jag nu ser tillbaka i tiden är jag inte ledsen över att Alltid Attack slog igen. I förlängningen blev det en förbättring för min del.

Med tanke på att det nu är officiellt att Mindless Gaming ska ge ut Bortom: Lögnens slöja kommer rapporteringen här förhoppningsvis bli lite mer aktiv.