Igår tillkännagjordes att Bortom går i tryck under Mindless Gamings flagga. I dag har de skrivit ett officiellt pressmeddelande som publicerades på bland annat Rollspel.nu. Vill du veta vad det sa?

Bortom har fått ett nytt hem

Mindless Gaming på väg att publicera Robert Jonssons skräckrollspel Bortom: Lögnens slöja.

Robert Jonsson och Mindless Gaming skrev i måndags kontrakt gällande publiceringen av rollspelet Bortom. Båda parterna har enats om att satsa helhjärtat på spelet, så förhoppningsvis får ni inte bara se regelboken ute i butikerna, utan så småningom en hel produktlinje med tillbehör till just Bortom. Författaren Robert Jonsson är enligt egen utsago mycket nöjd med avtalet.

För er som följt utvecklingen av bortom sedan det Alltid Attack Förlag tråkigt nog lade ned verksamheten, kan det vara värt att nämna att själva regelboken nu kommer att bli något större och innehålla betydligt fler illustrationer än den version Robert hade planerat att släppa tidigare i år på Alltid Attack Förlag. Mycket på grund av att han nu har haft mer tid att arbeta på själva spelet.

Meningen är att spelet skall släppas lagom till Julhandeln, så att det blir en riktig ”Nightmare before Chrismas” julhelg 2007.

Vill ni veta mer hänvisar vi er till Mindless Gamings eget forum (www.mindlessgaming.se) eller Robert Jonssons egen hemsida (www.bortom.nu).

Aktivitet har redan kommit igång på forumet. Titta gärna in där om du har frågor!